Ohjaus

Ohjaus

Joskus elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin asioiden puhuminen ja läpikäynti luotettavan ihmisen kanssa voisi auttaa eteenpäin. Elämä saattaa joskus heitellä tai sitten vain tulee loputtomalta tuntuvan ajan vastoinkäymisiä eteen.
Joskus vain uupuu ja kaipaisi vain sitä, että joku on läsnä.

Kohtaan ihmiset sellaisina kuin he ovat, ei ennalta määriteltyjä lokeroita tai mitään muutakaan. Haluan kohdata Sinut.

Voimme yhdessä katsella elämääsi ja sinun tilannettasi; mitä voisimme sille tehdä ja miten Sinä saisit paremman otteen ongelmasta.
Asioiden kohtaaminen ja hyväksyminen sekä irtipäästäminen ovat usein suuressa roolissa.

Huomioithan, että ohjaus ei vastaa eikä korvaa terapiaa. Edellytän, että ilmoitat minulle erikseen, mikäli terveydentilassasi on jotain mikä tulisi olla etukäteen tiedossa.

Elämme hektisessä ympäristössä, jossa suorittamisella on suuri merkitys. Unohdamme usein pysähtyä kuuntelemaan kehoamme ja mieltämme, mitä se tarvitsee milloinkin. Joskus tarvitsemme vain rauhaa ja hiljaisuutta, toisinaan keskustelua, usein arvostava kosketus tekee meille hyvää.

Nykypäivänä ihmiset ovat usein stressaantuneita, turhautuneita, masentuneita, väsyneitä, voimattomia, hautautuneena liian ison taakan alle, hermostuneita, ylivirittyneitä tai rauhattomia. Epätasapaino tuntuu kehossa ja saattaa tehdä ihmisen jopa fyysisesti sairaaksi.

Hoitamalla kehoa ja mieltä saamme aikaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoa.