Asiakaskokemuksia

Shiatsu

” Suvi on käynyt nyt neljä kertaa hoitamassa 19v tammaani, jo ensimmäisellä kerralla Suvi löysi Lättysestä vaivoja joiden olemassa olon jollain tapaa tiedostin mutta en ollut osannut ajatella vaivoja kokonaisuutena. Lättynen on löytänyt taas pilkkeen silmäkulmaan ja Suvista on ollut suuri apu myös nivelrikon hoidossa. Erityisesti pidän Suvin kyvystä kuunnella hevosta kokonaisuutena, taidosta nähdä asioita myös fyysisen puolen takana. Lättynen osaa olla hyvinkin hurjan näköinen mutta Suvi ei tästäkään kavahda, maastakäsittelu taitokin on kohdallaan.

Voin suositella Suvia lämpimästi kaikille.”

Terveisin, Annika ja Lättynen

”Hei Suvi! Mielestäni hoidit hevoseni hienosti ja rauhassa. 🙂 lähestymistapasi oli luonnollinen vaikka kyseessä olikin ensimmäinen kohtaamisenne. 🙂 Hevonen selvästi luotti sinuun ja antoi tehdä hassujakin juttuja kuten vetää hännästä ja ravistella korvista! 😀 samoin se myös kertoi mistä tekee kipeää ja huomioit sen. Otamme mielellään uusinta hoidon kunhan järjestyy. Vaikutuksista vaikea sanoa kun tällä hetkellä epäselvää mikä tammaa vaivaa. Sisäelimissä varmaan jotain, ehkä vatsa/suolisto. Kuitenkin sen huomasin, että Suttura oli hoidon jälkeen ja sen jälkeisinä parina päivänä pirteämpi ja halusi kovasti olla lähellä. <3 uskoisin, että hoidolla oli positiivinen vaikutus!

Kuuntelit kärsivällisesti kaikki juttuni ja mukavaa oli, että kiinnostuit energiahoidosta, koska kyllähän shiatsussakin energiaa liikutellaan ja pyritään aukaisemaan tukoksia. 🙂

Kaikin puolin miellyttävä kokemus niin hepalle kuin minulle! KIITOS!”
Anna

Kurssit

Hei Suvi!
Kiitos taas aivan mahtavasta viikonlopusta. Tämä oli jo kolmas kurssi, jonka sinä meidän porukalle vedit ja kerta toisensa jälkeen tunnelma ja yhteenkuuluvuuden tunne kurssilla paranee.
Hyväksyt ihmiset sellaisina kuin he ovat, etkä pyri laittamaan heitä mihinkään muotttiin. Kanssasi on helppo puhua vaikeistakin asioista.
Tapasi ja tyylisi ohjata ihmisiä hevosten kanssa on rohkaiseva, innostava ja positiivinen.
Sain taas sinulta paljon tukea, rohkaisua ja apua ”taistelussani” itsepäisen Ossi the Hevoisen kanssa.
Kiitos!”
– Heini K.

”Positiivinen asenne koulutettaviin. Iloinen, saa koulutettavan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Helppo työskennellä Suvin ohjauksessa, ei tule paineita.”
-Mirka

”Kurssi oli hyvin antoisa, itsensä pohdiskelua ja mielialojen vaihtelua laidasta toiseen, omien reaktioiden vaihtelua ja ehkä niiden myötä kasvamista.
Itsensä ja hevosen löytymistä ja positiivista energiaa.
– Anonyymi

Ohjaus

”Olemme saaneet apua kahden hyvin erilaisen hevosemme käsittelyyn maasta ja selästä. Aiomme ehdottomasti käyttää palveluja jatkossakin, mm lapsen ja ponin ratsastusohjauksen muodossa.”
– Nanna Karlsson