Hevoskurssi

Aina räätälöidysti

Kurssini muokkautuvat aina kurssilaisten sekä hevosten mukaan, en voi antaa sinulle valmista kaavaa siitä, mitä kurssilla tapahtuu, mutta keskitymme aina tietynlaisiin asioihin:

  • Läsnäolo: Hevoset ovat aina läsnä hetkessä. Tämä on kuitenkin meille ihmisille ajoittain haasteellista, joten kursseillani pyritään aina tekemään harjoituksia, joiden avulla pystymme olemaan enemmän juuri tässä hetkessä.
  • Kehotietoisuus: Ollessamme läsnä, olemme läsnä sekä kehollisesti että mieleltämme. Herättelemme kehoamme olemaan hetkessä, harjoittelemme maadoittumista sekä teemme mahdollisuuksien mukaan erilaisia kehoharjoituksia, joiden avulla kehomme aukeaa.
  • Hevosen kanssa: Jokainen hevonen, niin kuin ihminenkin, on yksilö. Teemme harjoituksia hevosen kanssa, joiden avulla yritämme auttaa sekä hevosta, että ihmistä löytämään kehonsa biomekaanisesta kestävällä tavalla. Emme pakota emmekä suorita, vaan etsimme ja haemme oikeanlaista tunnetilaa sekä fyysistä tekemistä, jossa kehomme ja mielemme pystyy olemaan auki.

Kysy lisätietoja tai kerro kiinnostuksestasi, yhteystiedot löydät sivun alareunasta!

Tutustu myös saamaan palautteeseen täällä.