Sinulle

Aina räätälöidysti

Kurssini muokkautuvat aina kurssilaisten sekä hevosten mukaan, en voi antaa sinulle valmista kaavaa siitä, mitä kurssilla tapahtuu, mutta keskitymme aina tietynlaisiin asioihin:

  • Läsnäolo ja mielen hiljentäminen: Meille ihmisille on ajoittain haasteellista olla hetkessä, joten kursseillani pyritään aina tekemään harjoituksia, joiden avulla pystymme olemaan enemmän läsnä. Voimme käyttää apuna mm. hengitys- tai rentoutusharjoituksia.
  • Kehotietoisuus: Ollessamme läsnä, olemme läsnä sekä kehollisesti että mieleltämme. Herättelemme kehoamme olemaan hetkessä, harjoittelemme maadoittumista sekä teemme mahdollisuuksien mukaan erilaisia kehoharjoituksia, joiden avulla kehomme aukeaa. Kaikki tapahtuu oman kehomme ehdoilla.
  • Henkinen hyvinvointi: Keskustelemme ja jaamme kokemuksia, tarinoita ja elämän ihmeellisyyksiä. Kaiken takana on hyväksyntä, armollisuus itseä kohtaan sekä sen hyväksyminen, että elämä on alati muuttuvaa, ilman pimeyttä ei ole valoa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta!

Huomioithan, että ohjaus ei vastaa eikä korvaa terapiaa. Edellytän, että ilmoitat minulle erikseen, mikäli terveydentilassasi on jotain mikä tulisi olla etukäteen tiedossa.